Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147 халогени

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа 147 халогени

Здравейте! Въпроса е малко тъп, купих си 147, първа кола ми е. Разучил съм повечето неща по нея, но не мога да разбера откъде се пускат халогените и дали работят изобщо.

В ляво от червения бутон за аварийните светлини, изглежда като нарисуван фар със светлини насочени надолу.
    Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
    Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
    Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
    Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Да не се объркаш като мен, мислех че не работят, а те се оказаха горе на самия фар Не са долу на бронята! Казвам го, защото аз така се обърках. Долу са мигачите а горе на фара са халогените

Comment

От това копче мисля че се пускат габаритите?

Comment

На всички коли ,там където се пускат фаровете,от там се пускат и габаритите.Колегата ти е обяснил каква картинка да търсиш,другата подобна е за задната светлина при мъгла.

Положението е сериозно
          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

В червеното кръгче:
            Attached Files
            Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
            Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
            Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
            Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Или накратко - халогени на бронята нямаш. Те са ти най-външните на фаровете

Comment

Окей, благодаря! Въпросите са малко в стил "как да си завържа връзките" Питам, защото като запаля колата и дава, че не работят "front left light" и "front right light".

Comment

Най-вероятно са ти изгорели и двата габарита,защото за друга светлина отпред съобщение не се показва.
                  156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                  147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                  159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Да, това беше проблема. Купих 2 нови и ги смених.. Е такова мъчение няма 😂 На задното стъкло се беше извадило маркучето за впръскване на течността и там беше голяма мъла.

Comment

Габаритите са песен Като дойде време за другите крушки ще видиш първия път какво е.

Comment

Мале, тия макарони със един инструмент са правени всичките... На 156-цата като я взех съм сменил 10 крушки в таблото 3-4 на третия стоп, габарити, крушка за задна скорост, на фара, габаритите отзад също. Преди 1 месец взех и една 147-ца и ситуацията се повтори, сменям на единия габарит, гори и другия, сменям единия къс, другия дълъг не свети..., после имах проблем с нагорял кабел на халогена и изгоряла крушка за мъгла отзад, извадих я лесно но после кабела едвам съм му щракнал буксата излезе много къс... А иначе и при мен беше замръзнала течността за чистачки беше се извадил маркуча отзад и като свалях кората я счупих... голям филм.
                        Last edited by p.b.stoyanov; d.m.y г., 11:16.
                        Alfa Romeo 147 / 156 JTD

Comment

Нов въпрос Запалката не работи. Възможно ли е да е изгорял предпазителя или проблема е друг ?

---------- Post added at 18:29 ---------- Previous post was at 18:26 ----------

Аз кората не успях да я счупя, но докато се мъчех да я махна тя мене ме счупи

Comment

Първоначално публикувано от tonny. Покажи съобщение
                            Нов въпрос Запалката не работи. Възможно ли е да е изгорял предпазителя или проблема е друг ?

---------- Post added at 18:29 ---------- Previous post was at 18:26 ----------

Аз кората не успях да я счупя, но докато се мъчех да я махна тя мене ме счупи
                            Може, а може и да е друг. Като самата запалка, например

Comment

Първоначално публикувано от p.b.stoyanov Покажи съобщение
                              Мале, тия макарони със един инструмент са правени всичките... На 156-цата като я взех съм сменил 10 крушки в таблото 3-4 на третия стоп, габарити, крушка за задна скорост, на фара, габаритите отзад също. Преди 1 месец взех и една 147-ца и ситуацията се повтори, сменям на единия габарит, гори и другия, сменям единия къс, другия дълъг не свети..., после имах проблем с нагорял кабел на халогена и изгоряла крушка за мъгла отзад, извадих я лесно но после кабела едвам съм му щракнал буксата излезе много къс... А иначе и при мен беше замръзнала течността за чистачки беше се извадил маркуча отзад и като свалях кората я счупих... голям филм.
                              Вярваш или не,ама твоето е голям карък.За третия стоп сме на едно мнение,ама за другото... Сменил съм два пъти късите от ляво,предните габарити,и едната на номера отзад.Таблото никога не е разглобявано.Е те това е за 10 години.
                              Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Working...
                              X